Valentijnsdag 2014: Proven Loves You

Valentijn 2013Op vrijdag 14 februari ‘Valentijnsdag’ zijn een aantal klanten van Proven extra in het zonnetje gezet. Dit jaar geen kerstpakket of Nieuwjaars borrel maar Valentijnsdag 2014 stond in het teken van Proven Loves You.

Met een heuse Proven Loves You bus, hartjespakken, bloemen, vrijdagmiddag borrelpakketten en geluk boompjes zijn we op weg gegaan. De dag begon niet helemaal vlekkeloos met een kapotte auto, wegenwacht en file. Maar rond kwart over 9 waren we dan toch bij de eerste klant in Sittard. Via Venlo, Waalre, Boxtel, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Leidschendam-Voorburg zijn we uiteindelijk rond half 4 in Den Haag geëindigd.

De reacties waren ontzettend leuk, vele hebben gelachen om de prachtige hartjespakken van Dries en Leo en het mooie Proven Loves You busje. Maar ook de cadeautjes werden met veel enthousiasme aangenomen. Een greep uit de reacties: Van Leo had ik zo’n pak verwacht, maar van Dries!, Zijn jullie helemaal voor ons hier heen gekomen?, Geweldig gebaar, super actie! Ook op Facebook en Twitter kregen we veel reacties: Komen jullie ook in Amsterdam?, Balen als je nu geen klant bij jullie bent en Dare to be different, top!

Wij kijken terug op een meer dan geslaagde dag, iedereen bedankt voor de mooie reacties, tot volgend jaar!

Give a reaction